ТОП ПРОДУКТИ

🦸‍♂️🦸‍♀️Средството за почистване на котлони и печки лесно премахва даже прегоряла мазнина и загар. Подходящо за всички видове котлони от метал, керамика и стъклокерамика, печки, стъкла и барбекю.☑️Активна формула – бърз резултат!☑️Бързо омекотява и ефективно премахва прегоряла мазнина и загар.☑️Отлично се измива.☑️Не съдържа абразиви.☑️Не драска и не уврежда даже най-деликатните повърхности.☑️Биоразлагаемо.🦸‍♂️🦸‍♀️Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, отбелязана върху опаковката.🦸‍♂️🦸‍♀️Начин на употреба:За премахването на мазнина нанесете малко количество от средството върху влажна гъба, изтрийте с нея повърхността и след това щателно измийте с вода.🦸‍♂️🦸‍♀️При силно замърсяване нанесете средството непосредствено върху замърсената повърхност, изчакайте 5-30 минути (в зависимост от степента на замърсяването) и измийте с вода. При необходимостта повторете процедуратаПредпазни мерки‼️‼️‼️Внимание! Средството е алкално. За защитата на ръцете използвайте гумени ръкавици.

🔝💯 Крем-венотоник оказва противо отичащ ефект, дава тонус и усещане за свежест.

💥#Премахва чувството на #умора и #тежест в краката.💥#Укрепва стените на вените и капилярите на кожата, бори се срещу разширените вени.💥#Тонизира кожата като създава усещане за свежест и прохлада. 💥#Намалява умората, като улеснява ходенето пеша, намалява подуването, укрепва стените на кръвоносните съдове.💥#Стимулира кръвообращшнието в кожата.


#Шампоан Black Detox за дълбоко почистване на косата и кожата на главата

.🌺Шампоанът осигурява максимално дълбоко почистване. В основата на технологията «Кристално почистване» – кристали на активния въглен, високоефективен природен адсорбент, който щателно извършва детоксикацията на косата и кожата на главата.🌺 Частиците от въглена лесно попиват различните замърсяванията от порите на кожата на главата и от повърхността на косата, а също така работят като гомаж.🌺Косата се освобождава от хлор, прах, минерални залежи на морска сол, остатъци от средства за моделирането на косата и излишен мазен филм. 🌺В състава на шампоана има балсамиращи вещества, които елиминират статично електричество от повърхността на косата. 🌺Благодарение на съдържанието на активния въглен шампоанът има черен цвят, но при това не боядисва косата. 🌺Подходящ за всеки тип коса.

Нужна е ДЕЗИНФЕКЦИЯ всеки ден по няколко пъти и не е достатъчно само да си мием ръцете… 😉 Също толкова важно е да поддържаме дома си ЧИСТ и БЕЗОПАСЕН!!!
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ФАБЕРЛИК!!!👌👌👌
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
ДВЕ В ЕДНО:  #FABERLIC #HOUSE👏👏👏👏
⭐⭐⭐Балансирана формула е подходяща за банята и кухнята – тези места, където е необходимо почистване всеки ден.
⭐Решаваме проблема с едно действие!Насочваме се към универсалност. В колекцията за домашна козметика от Faberlic се появи още един многофункционален продукт.
⭐ Балансирана формула е подходяща за банята и кухнята – тези места, където е необходимо почистване всеки ден. Сега решаваме този проблем с едно действие!
⭐⭐⭐Универсален почистващ крем (11253) е подходящ за различни повърхности в кухнята и в банята . Справя се еднакво добре с изгорените мазнини и с варовик! Кремовият крем се разпределя лесно и се отмива, без да оставя ивици. Мекият естествен абразив помага да се отървете от сложно замърсяване, без да повредите пластмаса, стъкло, емайл, метал, керамика и други материали в бани и кухни. Почистващият крем е ефективен срещу ръжда и сапунени отлагания, придава блясък на повърхностите и улеснява следващото почистване.
⭐Стигнете до най-недостъпните ъгли и почистете цялата къща – икономичните и безопасни средства от серията Faberlic House ще свършат тежката работа за вас!


В основата на формулата има нова силна биоразградима киселина, която синергично взаимодействайки с други компоненти от състава, осигурява отлична миеща способност и ефикасно бързо отстраняване на различни замърсявания без драскотини и допълнителни усилия. Също така компонентите на формулата притежават изразено дезинфектиращо действие, облегчават последващото почистване и защитават повърхността, забавяйки повторното натрупване на отлагания.
Безупречна чистота и свежест!
💁‍♀️Предназначено за почистване на плочки, мивки, смесители и кранове, бидета, вани и душ кабини, неръждаема стомана, керамични, пластмасови, акрилни и емайлирани* повърхности.👌Ефективно против типичните за баня общи замърсявания като котлен камък, сапунен налеп, ръжда.✔️ Съдържа антибактериални компоненти.✔️ Придава блясък на почистените повърхности.✔️ Не съдържа хлор, фосфати и абразиви.✔️ Не драска повърхността.pct2✔️ Отстранява неприятните миризми, придава свежест.✔️ Облегчава последващите почиствания.✔️ Запазва чистотата продължително време.✔️ Подходящо за редовна употреба.